Post by agmegepedla on Feb 25, 2022 1:01:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Games - Spy Agent ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Games - Spy Agent IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код безкрайни пари ▞▞▞
▞▞▞ Escape Games - Spy Agent 2022 version ▞▞▞
Децата ми го харесаха
Escape Games - Spy Agent Περιπέτεια bgv
Сюжетът е страхотен, а също и приключенски. Но отговорът се забавя няколко пъти.
Crazy Chef: Food Truck Game आर्केड गेम uuq
Просто играта, която харесвам, тестваща, но не много трудна, просто използвайки странната улика от време на време
Фантастична игра, пълна с приключения и страхотни мини игри, които не са лесни и са достатъчно предизвикателни за правене. Предпочитам тези видове игри, които са предизвикателни за игра, кара те да искаш повече единственото лошо, което бих казал за тази игра е, че имах за да натиснете няколко пъти върху различни части на играта, беше блокирано, но като цяло момчета страхотна игра!!!!!😊👍
Супер игра толкова ми харесва, че е много интересна игра
Бутоните с въпросителен знак и звезда трябва да са добре разположени. Исках информация за пъзел и той използваше моите звезди и ме насочи към нещо друго.
Тази игра дори не се зареди, мисля, че това е най-лошата игра, която някога съм играл.
Добра игра и игра на ума много ми харесва
Това е много интересна игра
Страхотна игра. След като свикнете как работи играта, тя е достатъчно трудна, но не твърде трудна, така че я прави отегчително трудна. Пъзелите също са страхотни.
това е страхотна игра .... играл съм всички хайку игри .. харесва ми тази игра
много хубава игра 🎮🎮🎮
Засега това е точно това, на което се надявах, имам предвид, че намеците трябва да са повече от намеци, без да ви карат да гледате преминаването, но освен това все още нямам кавги.
Страхотни пъзели за бягство за правилното ниво и историята е добра
Обичах да играя тази игра. Всеки трябва да опита да играе тази игра😍
Страхотна игра, но твърде голяма част от получаването на точката в кръга. И 1 или 2 задачи бяха трудни за осмисляне. Химическата формула едно беше извън моето разбиране, хаха. Трябваше да отида да намеря отговора онлайн. Дадох на приложението 4 от 5, защото ми хареса, но както можете да видите по-горе, не е перфектно. Така че защо ме молите да оценявам по-високо? Това не е игра 5 от 5. Давам му 3 звезди, защото сега съм раздразнен.
Много приятна игра. Забавен сюжет. Наистина хубава графика. Интригуващи пъзели. Очаквам с нетърпение още твои игри. Вие, момчета, се справяте отлично със създаването на вашите игри, тъй като те са малко по-различни от другите игри като тези. Продължавай в същия дух!!!!! :) P.S. Играх и двете ви игри. Нуждаете се от нов трети, за да продължите да играете! МОЛЯ ТЕ :) !
Това не се изтегля
добра игра, но много бавна
скучен, не интрактивен и неинтересен
Играта не е много гладка, но като цяло е добра. Не е толкова добър като този на Хайку
Обичам играта за решаване на пъзели, моят приятел ми препоръча това❤️😀
Escape Games - Spy Agent Adventure xpxm
Играта е добра, но уликите за пъзела не са много добре обяснени
Тази игра е много интересна и има много пъзели в тази игра. Обичам тази игра
много хубава игра
Имаше твърде много грешки в играта
Това е добра игра. Пъзелите са добри, но някои просто нямат смисъл и трябва да използвам инструкциите. Единственият жалък провал е снимачната част. Буквално струва около 20 звезди за прескачане и понякога имате здравна лента, така че ако не ги застреляте, сте мъртви и трябва да нулирате. Целевият кръг е твърде малък и използваната от нас точка се движи твърде бързо.
Не заслужава звезда и най-лошата игра, няма ясни контроли
страхотна игра и графика...напълно ми хареса....
Escape Games - Spy Agent Kalandjátékok rpw
да се забавлявате много
Наистина се наслаждавам на играта. Някои предизвикателства и добро разнообразие от пъзели. Благодаря ти
Много забавна игра с отлична графика с предизвикателни нива за игра!! Измислете още такива игри!!
Тази игра има най-лошите контроли от всяка игра за Android, която някога съм играл. Бутоните и плъзгачите обикновено не реагират или има забавяне при натискане на бутон, което отнема всякаква радост от играта. Трябваше да деинсталирам, когато стигнах до мини игра, движеща дискове в жлеб, защото дисковете не можеха да бъдат преместени и следователно не можех да отида по-далеч. Как се измъкват тези шарлатани да правят толкова лоши игри?
Скучно е
по дяволите ✌ да, обичам тази игра и игра с широк ум...🤣😅😃
Тази като тази игра е много интересна, но е много кратка, така че аз съм разочарован
Добре
Това е забавна игра и не е много трудна, с едно изключение; Глава 8 (Вярвам), че трябва да стреляте по 6 различни мъже само с шест шанса. Така че това означава, че абсолютно трябва да уцелите целта всеки път. Почти невъзможно е да се предвиди местоположението на точката. Много опити и грешки, което ви кара да се откажете и да харчите пари за звезди!
Интересна игра, която някога съм играл. Добра игра, продължавай в същия дух -prathiksan frnd
добре
СТРАХОТНО! Това е изумителна игра. Много ми хареса забавният и остроумен герой. Сюжетната линия, пъзелите, графиките дори фоновите резултати са изключително впечатляващи. Това ме държеше в лов и ми се искаше играта да е по-дълга. Няколко пъзела са наистина приятни като пара върху огледало, балансиращи уравнения😄 Отлични разработчици, наистина свършихте похвална работа. Работи гладко и се забавлявахте с играта.😊
Напълно ми хареса това приключение за бягство. Играя много на тези игри и тази ме увлече.
Пъзелът за съвпадение на шаблона стигна до момент, в който стана твърде труден за решаване и урокът използваше една от моите звезди или намек.
Много добре, отне малко време, за да свикна със стила на пъзелите
Играта е твърде добра, с удоволствие я играя
Escape Games - Spy Agent Dobrodružné cezk
Тази игра е много интересна и забавна
Твърде много реклами
Защо трябва да се съгласявам да предоставяте моите данни на други рекламодатели, за да играят вашата игра. Не инсталирайте.