Post by agmegepedla on Feb 25, 2022 0:45:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează multe chei ▞▞▞
▞▞▞ Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena 2022 version ▞▞▞
Îmi place acest joc, dar s-a dedus 1 stea pentru că cuferele durează prea mult să se deschidă. Am această aplicație de 3 luni și singurul lucru pe care îl urăsc sunt timpii în piept
jocul este foarte bun și plăcut problema sunt prea puține arene Problema Mjolnir & Mushroom Maket și șina sunt mult prea puternice și au o rază de atac mult prea mare, ceea ce face imposibilă distrugerea lor cu alte arme și dezechilibrează jocul...
Cu actualizarea recentă, nu mai este plictisitor. Mult mai provocatoare. Reclamele sunt opționale, vizionate fiecare reclamă cu date, consumate 2 gig+ într-o lună. Power-up-urile nu copleșesc. Durează doar câteva secunde, destul de rar pentru a transforma un joc. Am chicotit când am văzut pe cineva folosind un powerup pentru a încerca să câștige câteva puncte. Unii indicatori sugerează că s-a oprit în dezvoltare (reciclare evenimente, niciun stimulent pentru jocul în echipă, câștigă doar puncte în solo, războiul clanurilor inexistent de la lansare). Evenimentul recent nu schimbă asta.
Cumpărătorii își remușcă cu siguranță. Joci împotriva BOTS de cele mai multe ori. Sunt destul de bun la evaziune și pot supraviețui bătăliilor fără să mor destul de des. Nu conteaza. Boții echipei tale se vor aventura intenționat pe teritoriul inamic și se vor sacrifica pentru a-ți limita procentul de câștig. Escrocheria cu bani. Fiecare actualizare vă va slăbi progresul, forțându-vă să ștergeți, să renunțați sau să plătiți, plătiți, plătiți!!!! FUCX Tu Boombit.
Al 4-lea joc și lupt împotriva oamenilor cu arme legendare și mă ucid dintr-o singură lovitură. Strategie genială de a-i face pe idioți de cheltuit, cred. Nu este deloc prietenos cu jucătorii noi. Foarte trist. Am încercat din nou și acesta este cel mai prost joc de acolo. Prietenii nu pot câștiga trofee jucând împreună, dar tu poți pierde trofee jucând împotriva prietenilor. Smh. Acești dezvoltatori merită să fie împușcați în genunchi.
Traiesc jocul, dar am o problemă în care în anumite momente ale jocului se blochează aleatoriu, apoi trebuie să reîncarc jocul din nou. Vă rugăm să remediați această problemă. Continuați să lucrați bine.
Jocul a fost mult mai bun când au reușit prima oară, Ai avut șansa de a câștiga împotriva oamenilor care plăteau pentru a juca, De aceea mi-a plăcut jocul la acea vreme, deoarece chiar și băieții mici pot lovi cele mai bune dintre cele mai bune tancuri, îmi place jocul MUNCĂ EXCELENTĂ LA TOTUL. CONTINUA CU MUNCA BUNA.
Cel mai bun joc de tancuri pe care l-am jucat de cinci stele, luptele sunt non-stop și pot merge rapid sau încet și îmi place câte tancuri sunt vă puteți personaliza unul pe altul orice între benzile corpului și pistolul
Mie mi-a placut foarte mult jocul vil recomand
Ar trebui să existe o opțiune pentru a seta corect comenzile de incendiu. Dacă cineva dorește să se miște folosind mâna dreaptă și trage din stânga. În plus, ar trebui să existe și o opțiune de a selecta partea în timp ce joci fotbal.
ACEASTA ESTE RECENZIA MEA COMPLETĂ CA RANG DE STAR: - UN JOC CAPITANT - UȘOR DE JOCAT - MECI DEZECHILIBRAT. - CEL MAI RĂU JOC DE SECURITATE. ACEST JOC ULTE DE MOD-URI UIMITOARE - ÎN RANGUL STELELOR, PUNCTAREA ESTE NEPRESVIZĂ, PUTEȚI CÂȘTI O LUPTA, DAR PIERDI PUNCTUL DE RANG - ACESTA NU ESTE PĂTITĂ PENTRU CÂȘTIGĂ JOCUL, NU ESTE UN SINGUR BĂNU CEL PETRECIT PENTRU ACEST JOC ÎN 3 LUNI DEJA ÎN JOC. FĂRĂ ÎNCĂRCARE LA NICIUN CLAN, DAR ACEST JOC INUNDAT DE ANUNȚURI - SUNET DE REÎNCĂRCARE ENERANT - FĂRĂ PREVIEW CE FACE O ARMA .- DEZINSTALARE!!!
Este un joc distractiv, dar este cu adevărat plătit să câștigi, deoarece odată ce începi să joci, începi să te obișnuiești cu lucrurile și apoi începi să te potrivești cu oameni care au gene mai puternice decât tine, care te pot ucide aproape într-o lovitură sau două.
Destul de bine, dar de ce învârtiți roata trucată ca și cum ar încetini și e pe cale să loviți cartea legendară, dar omite legendara de fiecare dată doar pentru a lovi cărțile obișnuite nu am lovit legendarul la învârtirea roții în mod intenționat. asta e, ar trebui să poți lovi legendarul din când în când, nu tot timpul, ci din când în când
o versiune mai proastă
Wow 10 🖒👌☺ Tank 😎10+!!!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
jocul este absolut oribil. primele 10 sau cam asa ceva jocuri sunt distractive, dar trebuie sa cheltuiesti o suma stupida de bani ca sa nu te lasi. un alt atribut super oribil este numărul de jucători bot. foarte rar vei vedea un jucător uman real. nu vă deranjați să descărcați. În schimb, descărcați Brawl stars. jocul pe care l-au înșelat tipii ăștia
Este un joc ok, poate fi distractiv, mai ales când te joci cu prietenii, dar aici vine partea proastă, are foarte multe reclame pentru fiecare lucru pe care trebuie să-l urmărești la o reclamă de 30 de secunde. Pentru a obține lucruri gratuite, totul este legat de o reclamă, ca și cum nici o glumă 1/3 din joc este legată de reclame și ei bine, p2w cu tancuri maxime, este foarte greu să câștigi împotriva acestor oameni.
BOȚI. Am jucat doar o zi și sunt ștearsă! Toată lumea (sau fiecare bot) este mult mai puternic decât mine. De asemenea, compatibilitate cu CONTROLLER, vă rog! De ce durează atât de mult până când studiourile de jocuri își devin compatibile controlerele de jocuri? Fii cu vremurile. URĂSĂ joystick-urile în jocuri.
De căcat
Super dar faceți pasul nu cu donat dar cu cristale
坦克大作战 - 多人实时在线对战 動作 sjd
Un lucru care trebuie abordat este că cuferele durează prea mult până se deschid, dar în general un joc adevărat solid.
Este prea agitat și nici măcar nu există o strategie pentru joc în afară de a avea noroc. Nu-ți poți vedea CP și nivelurile înseamnă mai mult decât ai crede
Shadow Fight 2 Märulimängud zcyu
Nu merge este o porcărie
Super! Excelent!!!
Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena Laga scey
Este in regula
Nu este rău un remake complet al jocului Atari 800. Este complex și simplu distractiv și frustrant. Din păcate, roata te trece la fiecare 4-6 jocuri pentru a începe și a reveni la acțiune. Schimbă modurile de joc la fiecare 3 ore, așa că, dacă un stil de joc nu este treaba ta, caută din nou mai târziu. Are mare nevoie de un boost de aur și de o piață care nu este un RNG, astfel încât să puteți specifica un rezervor, nu să luați unul. Turtling la sfârșitul unui meci este o problemă și unele wpn-uri sunt prost OP (lansator de nucleare!) Dacă vă plac tancurile, căutați-l.
O grafică foarte bună și în fiecare zi au diferite moduri de luptă. Recomand cu căldură acest joc, vă va plăcea. Încă urăsc rezervorul de producere a ciupercilor este prea puternic. Nu joc împotriva lui de fiecare dată când îl văd în echipa inamică, opresc jocul și o iau de la capăt. Am cumpărat prima trecere de luptă când am început să joc jocul până în a doua lună, nu l-am cumpărat și nu l-am mai cumpărat de atunci, deoarece rezervorul de producție de ciuperci, este frustrant să joc împotriva lui este depășit.
Tanks a Lot - 3v3 Battle Arena Action jric
Joc bun, probleme minore ici și colo. Cel mai enervant este că gloanțele nu fac daune atunci când lovește clar inamicul. În general un joc grozav, totuși
Numu plac Ar trebui
Editați la o stea pentru că sunteți lacom. Plătește pentru câștiguri este nasol. De asemenea, oamenii care pot domina absolut fiecare joc pentru că au plătit o sumă mare fac aproape imposibil să faci ceva. Jocul se transformă într-un grind. Ce zici dacă oferi articole care nu vor afecta jocul, oamenii vor cheltui în continuare. Sunt mai puțini bani pentru tine, dar vei păstra o bază de jucători mai mare. Ar trebui să fii deja bogat. Nu mai fii lacom și lasă-i pe toți să câștige prin pricepere, nu printr-un portofel.
Tanks A Lot! Tank Savaşı Aksiyon vkib
Are nevoie de mai multe niveluri în abonamentul premium sau își reduce prețul la jumătate, are nevoie de mult mai multe opțiuni pentru nivelul în care sunt, iar monedele sunt la fel de rare ca pietrele prețioase, așa că sunt cheltuite cu grijă... joc bun, altfel doar puțin scump pentru cât de limitat este, indiferent dacă a fost solicitat de jucători, 9 zile nu ar trebui să coste 9 dolari, este doar scump și în timpul unei pandemii mulți oameni ar trebui să-i ajute pe alții să economisească bani.
Este un joc foarte bun. Are o mulțime de acțiune cu adevărat distractiv, încât poți continua să construiești o armă care îți place până când devine la fel de bună ca restul. Dacă vă plac jocurile cu potrivire rapidă, acest lucru este grozav.